Annick Martin vervoegt Van den Berg

25/2/2019

Van den Berg, sinds 2017 onderdeel van de BESIX Group, heeft een ruime ervaring op het vlak van de aanleg van bekabeling en pijpleidingen en biedt zijn klanten hoogkwalitatieve oplossingen voor boven- en ondergrondse infrastructuur.
Annick Martin vervoegde Van den Berg op 25 februari en zal in de loop van het jaar de taken als Managing Director overnemen. Na een overdrachtsperiode zal ze René opvolgen. Hij leidde het bedrijf de voorbije 15 jaar als CEO en kan terugblikken op een carrière van 45 jaar bij Van den Berg.

Read More

Ann Vereecke: New Board Mandate at PICANOL

7/2/2019

De Picanol Group (Euronext: PIC) heeft Ann Vereecke bvba, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Vereecke, door middel van coöptatie benoemd als niet-uitvoerende, onafhankelijke bestuurder, teneinde de raad van bestuur nog verder te diversifiëren. Deze benoeming geldt tot de sluiting van de algemene vergadering van 2020. Ann Vereecke bvba vervangt the Marble bvba, vertegenwoordigd door de heer Luc Van Nevel, die zijn ontslag heeft ingediend als bestuurder. De heer Luc Van Nevel blijft als adviseur verbonden aan de raad van bestuur. De definitieve benoeming van Ann Vereecke bvba zal worden voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

Press Release

Catherine Pycke (Inex) nieuwe BCZ-voorzitter

4/1/2019

De raad van bestuur van de Confederatie van de Zuivelindustrie (BCZ) heeft Catherine Pycke verkozen als voorzitter in opvolging van Luc Van Impe. Catherine Pycke is afgevaardigd bestuurder van de familiale zuivelonderneming Inex Group.

Read More

Sonja Rottiers to Replace Vandaele as LLOYD’S BRUSSELS CEO

20/12/2018

Sonja Rottiers has been appointed as the Chief Executive Officer (CEO) of Lloyd’s Brussels. She will also be Lloyd’s Regional Director for Europe, Middle East and Africa, and will take up her position in February.

Press Release

Ingrid Gonnissen treedt toe tot raad van bestuur AG Insurance

15/11/2018

Ingrid Gonnissen, nog tot eind 2018 actief als Chief Enterprise Officer bij Orange Belgium, werd zopas benoemd tot onafhankelijk bestuurder bij AG Insurance, de grootste verzekeraar van het land.

CEO Hans De Cuyper is zeer verheugd met deze benoeming. “In een steeds sneller evoluerende wereld, zal de specifieke expertise en het strategisch inzicht van Ingrid een duidelijke meerwaarde betekenen voor onze Raad van Bestuur. Bovendien kan ze ons diversiteitsbeleid mee vorm geven en doen evolueren. We zijn ervan overtuigd dat een raad van bestuur die verschillende expertise domeinen samenbrengt en die een weerspiegeling is van de diversiteit in onze maatschappij, een meerwaarde is voor een verzekeraar als AG Insurance die zich meer dan ooit bewust is van zijn maatschappelijke dimensie.”

Ingrid Gonnissen ziet dit mandaat als een volgende logische stap in haar carrière. “Eerder gaf ik al te kennen dat ik mijn expertise meer wou inzetten als bestuurder binnen bedrijven. Ik heb voor AG insurance gekozen omdat het een heel solide Belgisch bedrijf is met een duidelijke lange termijn strategie , een sterk bestuur en Executive committee . Mijn eerste ervaring in de raad van bestuur heeft me geleerd dat de strategie van AG samengaat met een goed opgevolgd executie plan , een humaan personeelsbeleid en de nodige veranderkracht.

DataNews

Isabelle Chaput: Independent Board member of BRUGEL

1/10/2018

We are pleased to announce that Isabelle Chaput has recently been officially appointed as independent administrator on the Board of BRUGEL, the energy regulator of Brussels. With more than 25 year experience in Energy and Climate issues, Isabelle will contribute to the development of sustainable and efficient regulation related to those critical societal challenges. BRUGEL has indeed not only the important role of controlling the regional electricity, gas and water market but is also providing leading advises on energy policies to the Government and Parliament. Excellent collaboration with all private and public actors is therefore a must and the experience and established contacts of Isabelle should provide added value to all involved.

Read More

Mandate Positions List July 2017 - July 2018

Please find, below the list of the Women on BoardMembers who have taken on new Board mandate positions between July 2017 – July 2018

Mandate Document

Corporate Partners

Privacy statement Privacy Statement
Icon Back to top
X