Ingrid Gonnissen, nog tot eind 2018 actief als Chief Enterprise Officer bij Orange Belgium, werd zopas benoemd tot onafhankelijk bestuurder bij AG Insurance, de grootste verzekeraar van het land.

CEO Hans De Cuyper is zeer verheugd met deze benoeming. “In een steeds sneller evoluerende wereld, zal de specifieke expertise en het strategisch inzicht van Ingrid een duidelijke meerwaarde betekenen voor onze Raad van Bestuur. Bovendien kan ze ons diversiteitsbeleid mee vorm geven en doen evolueren. We zijn ervan overtuigd dat een raad van bestuur die verschillende expertise domeinen samenbrengt en die een weerspiegeling is van de diversiteit in onze maatschappij, een meerwaarde is voor een verzekeraar als AG Insurance die zich meer dan ooit bewust is van zijn maatschappelijke dimensie.”

Ingrid Gonnissen ziet dit mandaat als een volgende logische stap in haar carrière. “Eerder gaf ik al te kennen dat ik mijn expertise meer wou inzetten als bestuurder binnen bedrijven. Ik heb voor AG insurance gekozen omdat het een heel solide Belgisch bedrijf is met een duidelijke lange termijn strategie , een sterk bestuur en Executive committee . Mijn eerste ervaring in de raad van bestuur heeft me geleerd dat de strategie van AG samengaat met een goed opgevolgd executie plan , een humaan personeelsbeleid en de nodige veranderkracht”.

Corporate Partners

Privacy statement Privacy Statement
Icon Back to top
X