Ann Vereecke : BENOEMING NIEUWE BESTUURDER PICANOL

De Picanol Group (Euronext: PIC) heeft Ann Vereecke bvba, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Vereecke, door middel van coöptatie benoemd als niet-uitvoerende, onafhankelijke bestuurder, teneinde de raad van bestuur nog verder te diversifiëren. Deze benoeming geldt tot de sluiting van de algemene vergadering van 2020. Ann Vereecke bvba vervangt the Marble bvba, vertegenwoordigd door de heer Luc Van Nevel, die zijn ontslag heeft ingediend als bestuurder. De heer Luc Van Nevel blijft als adviseur verbonden aan de raad van bestuur. De definitieve benoeming van Ann Vereecke bvba zal worden voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

Ann Vereecke is professor in Operations & Supply Chain Management aan Vlerick Business School en Universiteit Gent. Ze studeerde af als ingenieur aan Universiteit Gent en behaalde daar ook haar doctoraat in 1997.

De raad van bestuur van de Picanol Group is voortaan als volgt samengesteld:

  • De heer Stefaan Haspeslagh (voorzitter)
  • 7 Capital sprl*, vertegenwoordigd door mevrouw Chantal De Vrieze
  • Kantoor Torimmo nv*, vertegenwoordigd door de heer Jean Pierre Dejaeghere
  • Ann Vereecke bvba*, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Vereecke
  • Pasma nv, vertegenwoordigd door de heer Patrick Steverlynck
  • De heer Luc Tack

* onafhankelijke bestuurders

Over de Picanol Group
De Picanol Group is een internationale, klantgerichte groep die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogtechnologische weefmachines (divisie Weaving Machines), engineered casting solutions en custom-made controllers (divisie Industries). In 2017 realiseerde de Picanol Group een geconsolideerde omzet van 688,93 miljoen euro. De Picanol Group telt wereldwijd bijna 2.300 medewerkers en is via Picanol nv genoteerd op Euronext Brussels (PIC). Sinds 2013 heeft de Picanol Group ook een referentiebelang in de Tessenderlo Group (Euronext: TESB).

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Frederic Dryhoel, Corporate Communication Manager, op het nummer +32 (0)57 222 364
of via e-mail: frederic.dryhoel@picanol.be

Dit persbericht is beschikbaar op de corporate website van de Picanol Group: www.picanolgroup.com

Pers Bericht

Corporate Partners

Privacy statement Privacy Statement
Icon Back to top
X